QOOQOOQ information systems bv
Ingres specialisten sinds 1988

Lees meer over...
Onze producten
Ingres licenties
Onze klanten
QOOQOOQ

Tip!
Ingres
Ingres is een Open Source RDBMS met wereldwijd vele tienduizenden gebruikers. Ingres wordt gebruikt in de high end markt, waar robuustheid, betrouwbaarheid, schaalbaarheid en beschikbaarheid vereisten zijn. Dit, in combinatie met een lage TCO, maakt Ingres tot een serieus alternatief.
Consultancy  
  "Wie QOOQOOQ zegt, zegt Ingres". Op dit platform hebben onze consultants sinds 1988 - inmiddels al weer ruim 25 jaar - voor een groot aantal bedrijven het databasebeheer opgezet en uitgevoerd, migraties en conversies gedaan, performance problemen geanalyseerd en verholpen en last but not least medewerkers opgeleid.

Bent u op zoek naar een ICT architect of projectmanager? Ook dan bent u bij QOOQOOQ aan het juiste adres. Onze non-conventionele aanpak - bij ons staat de klant ècht centraal - heeft zich in de praktijk ruimschoots bewezen.

Training  
  Onze consultants verzorgen Ingres opleidingen sinds 1995. Zij adviseren de opdrachtgever over een opleidingsplan voor de aankomend of gevorderd Ingres professional. Vervolgens stellen zij op basis van dit plan een volledig op maat gesneden training samen.
Naast deze 1-op-1 training behoort ook klassikale training tot de mogelijkheden. In groepen van maximaal 8 personen kan zowel een "standaard"- als een maatwerk-training gevolgd worden.
Het is nu - zeker voor system integrators met mensen op de bank - hèt moment, om medewerkers op te leiden tot Ingres beheerder of programmeur. Wij komen graag in contact met u, als u er net zo over denkt als wij.
Recruitment  
  Headhunters, nee, dat zijn wij niet. Wij zoeken geen mensen voor uw vacature, wij bieden ze aan! Hiervoor putten wij uit ons eigen uitgebreide netwerk van ICT professionals, we werken alleen met mensen waarvoor wij onze hand in het vuur durven te steken. Wij stellen onze relatie met kandidaat en opdrachtgever niet op het spel door even snel te scoren, nee, wij gaan voor de lange termijn.

QOOQOOQ hanteert een vaste fee voor de bemiddeling. Mocht - na afloop van de proeftijd van kandidaat - het dienstverband binnen één jaar beëindigd worden, dan treedt onze unieke restitutieregeling in werking.

QOOQOOQ information systems bv | Dr. F.W. Klaarenbeeksingel 61 | 3871 XB | Hoevelaken | T (06) 53 13 98 86 | info@QOOQOOQ.nl
Copyright © 2014 QOOQOOQ information systems bv. All rights reserved.